Bottega Veneta

Alle Sales

Bottega Veneta handtassen bij Fashionette

Sinds 1966 betovert Bottega Veneta ons met sobere, elegante ontwerpen die variëren van handtassen tot meubelen. Opgericht door Michele Taddei en Renzo Zengiaro is het „Venetiaanse atelier“ tegenwoordig één van de meest populaire luxe merken op het gebied van hoogwaardige lederwaren. De unieke leervlechttechniek maakt de Bottega Veneta handtassen tot de echte must-haves die ze tot op heden zijn. Hier zoek je tevergeefs naar een groot label of een opschepperig design, want nog altijd gaan de creatieve bedenkers van het merk voor subtiel understatement.

De Duitser Tomas Maier, die sinds 2001 creatief directeur is van het label, hecht zeer veel waarde aan de oorspronkelijke identiteit van het merk. Deze wordt al van oudsher gekenmerkt door de lijfspreuk „When your own initials are enough“. Het vlechtmotief zelf is het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de Bottega Veneta handtassen. Vakbekwaamheid en uitstekende kwaliteit van de handtassen staan bij het Italiaanse merk op de voorgrond. Deze tassen begeleiden je een leven lang.

Traditie ontmoet modern: klassieke Bottega Veneta handtassen

Overdag als praktische buideltas, hengseltas of grote shopper, 's avonds als kleine clutch. De gewilde Bottega Veneta handtassen zijn er in diverse vormen en kleuren, zodat ook een sober model 's avonds tot eyecatcher wordt. Wie een van deze bags bezit wil hem beslist niet meer missen, want het zachte leer en de hoogwaardige afwerking maken van de sobere bag een echte Bottega Veneta.

Heb je nog vragen over onze Bottega Veneta handtassen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Hou je van subtiele en hoogwaardige designs bekijk dan ook eens merken als Chloé, Tod´s of Boss in onze webshop.