Sale %

Alle Sales

Je modedromen komen uit in de fashionette designer sale

Als je op zoek bent naar prachtige merkentassen voor uitverkoopprijzen, dan ben je bij Fashionette aan het juiste adres. Onze aanbiedingen zullen je ogen doen oplichten, daar zijn we zeker van! In onze designer outlet vind je gemakkelijk handtassen van trendy labels en accessoires van internationale merken tegen sensationele prijzen online. Er staan ook prachtige modellen op je te wachten. In de Fashionette-Sale zijn alle tassen al sterk afgeprijsd - maar je kunt het geselecteerde product nog steeds in termijnen kopen als je dat wilt. Het is bijna niet te geloven dat onze online designer sale ook merktassen bevat van grote labels als Michael Kors, Moschino en Prada.

Ken je dit ook? Misschien rijd je urenlang naar de dichtstbijzijnde designer outlet, zoek je eerst een parkeerplaats, vecht je je een weg door de menigte en probeer je het laatste mooie model tas te bemachtigen waar een andere klant al op staat te wachten - en dan grist ze hem van je weg. Helemaal uitgeput trakteer je jezelf op een veel te dure koffie om je vermoeide benen even rust te geven. Een shoppingtrip naar de designer outlet kan behoorlijk vermoeiend zijn. Gelukkig is er de Fashionette online outlet: Je kunt lekker achterover leunen, een kopje thee zetten en vanuit je luie stoel door ons assortiment bladeren. Shoppen op Black Friday kan niet leuker!

Je vindt ook accessoires in onze online merkensale

We hebben nog veel meer te bieden dan luxe tassen in de uitverkoop: Als je tijdens het online outlet shoppen bijvoorbeeld op zoek bent naar portemonnees, schoenen of accessoires, dan vind je bij ons zeker je favoriete model. Hier vind je een grote selectie van topdesigners tegen ongelofelijke prijzen. Dit is wat de fashionette brand outlet kenmerkt - modedromen komen hier uit, online, vanuit je luie stoel. In onze handbag sale zijn stijlvolle tassen, schoenen en accessoires tot wel 70 procent afgeprijsd. En dat is nog niet alles: alle handtassen & co die je in de online outlet en de hele online shop bestelt, worden gratis thuisbezorgd. Bestel je favoriete model met één muisklik online voor een onverslaanbare prijs en ontvang je luxe tas, designer schoenen of merkaccessoires binnen 1 tot 2 dagen.