Celine tassen & accessoires

Het begon allemaal in Parijs met een kleine boetiek voor kinderschoenen, en vandaag bewijst Celine het Franse gevoel voor mode nog altijd – maar nu met handtassen. „Een hommage aan de moderne vrouw: een vrouw die werkt." Zo kenmerkt de oprichtster haar creaties. Celine wil nadruk leggen op het imago van de carrièrevrouw. Ze creëert daarbij een moderne look die vrouwen elke dag kunnen dragen. De Amerikaan Michael Kors was vroeger hoofdontwerper bij Celine, maar sinds 2018 zorgt Hedi Slimane voor de creatieve designs van de nieuwe collectie. Maar wat hebben paarden en tassen nou met elkaar gemeen?

“Wat hebben paarden en tassen met elkaar gemeen?“

Eigenlijk niet gek veel, maar Celine handtassen vormen een uitzondering. Het kenmerk van de prachtige stukken is namelijk het driedelige bit dat paarden in toom houdt. Daarmee is Celine bekend geworden en kon het label zich internationaal vestigen. Celine tassen verleiden met hun eenvoudige design en de hoogwaardige verwerking. De ontwerpster wilde de look van de vrouwen niet overheersen, alleen maar accentueren. Een vrouw moet immers stralen met haar persoonlijkheid. En daar past de duidelijke, volwassen stijl van de Celine tassen heel goed bij. Deze tassen worden voor vrouwen ontworpen die tierlantijntjes en snuisterijen kunnen missen. Als je met een Celine tas over straat wandelt, mag je zeker zijn van een zelfbewust voorkomen en een onmiskenbare look. Nu chic, dan weer sportief – ze passen gewoon bij alle looks. Gossip girls Leighton Meester en Reese Witherspoon houden van Celine handtassen. Ze dragen de tassen met trots door de straten van de Amerikaanse metropolen. Tassen die genoeg ruimte hebben en tegelijkertijd stijlvol zijn, zijn moeilijk te vinden. Céline heeft dit toch mogelijk gemaakt. Haar tassen zijn ruim en stijlvol tegelijk. Dus ladies, neem de teugels in handen en koop een Celine handtas.

Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Céline meer dan 60 andere exclusieve designers, Saint Laurent, Mulberry, Liebeskind en Loewe.

Meer designer merken