nlPopup

Fossil Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Fossil ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Fossil handtassen - long live vintage since 1984

Het Amerikaanse merk staat al sinds 1984 bekend om zijn veelzijdige horlogecollecties. Het was het eerste Amerikaanse label dat horloges maakte als sierstuk, en niet alleen puur om te gebruiken. Sinds de jaren 90 kunnen we ook de bekende vintage-bags van het merk kopen in verschillende winkels van over heel de wereld en online. Bij de begeerde Fossil handtassen wordt het beste uit het verleden gecombineerd met moderne designs.

Fossil handtassen met tijdloze charme online kopen

"Long Live Vintage" is het motto van Fossil – dat geldt niet alleen maar sieraden en horloges, maar ook voor Fossil handtassen en portemonnees. Het gebruikte leer en de designs zijn helemaal afgestemd op het motto van het merk. De Fossil handtassen zijn in de mode en betoveren je toch nog met een zeer tijdloos design. De Fossil designers kunnen klassieke elementen goed met moderne stijlen combineren. Zo creëren ze bags voor het leven.

Heb je nog vragen over onze Fossil handtassen? Dan verheugt onze klantenservice zich op jouw telefoontje op het nummer 0208086082. Bekijk ook onze andere merken op fashionette.nl. We hebben handtassen en accessoires van vele designers zoals DKNY, Liebeskind en FREDsBRUDER in ons assortiment.

Zoekcriteria