nlPopup

Guess Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Guess ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Guess tassen & accessoires

Naomi Campbell, Paris Hilton, Drew Barrymore – De lijst van vooraanstaande Guess-modellen is lang. Guess is young fashion –  fantasierijk, stijlvol en steeds weer nieuw, maar herkenbaar in zijn uniekheid. Guess tassen zijn allrounders die de vrouwen er bijzonder laten uitzien en altijd het plezier voor mode vertegenwoordigen. Heeft het goede weer van Californië er misschien iets mee te maken dat de designer altijd nieuwe, frisse ideeën heeft?

Guess trekt de sterren aan

Het label weet altijd opnieuw de beroemdste sterren voor zich te winnen. Het maakt niet uit of het nu een model of een fan is die graag de voorkeur geeft aan de sexy designs. Dat is niet echt verrassend, want de designs zijn niet enkel highlights, maar doorgaans ook stijlvol en altijd toonaangevend. Ontdek in onze nieuwe Guess collectie je persoonlijke favoriet: een Guess handtas of een Guess portemonnee. De creativiteit van de designer lijkt bijna onuitputtelijk, toch kan men de Guess-artikelen altijd opnieuw herkennen. Vind in onze actuele Guess collectie je Guess tas of Guess portemonnee en koop je favoriet heel eenvoudig en probleemloos online met een enkele muisklik. 

Voor meer informatie over Guess tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Guess meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Abro, Mulberry, Lanvin en Ralph Lauren.

Zoekcriteria