Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Guess van fashionette

Voor vrouwen, die zich op de rode loper thuis voelen.
producten

Viva la Vida!

Het Amerikaanse cultmerk gaat voor vrouwenpower en pure levensvreugde. Speciaal hiervoor hebben ze popdiva Jennifer Lopez in huis gehaald om dit te getuigen. 

En „La Lopez“ overtuigt! 

De latina toont niet alleen heel zelfbewust haar prachtige rondingen, maar staat voor het ideaalbeeld van een zinnelijke, sterke en onafhankelijke vrouw. Dat past niet alleen bij de spirit van het merk en de tijdsgeest, maar ook bij de nieuwe tassen uit de collectie - die scoren namelijk met veel liefde voor detail en een goed humeur!

Afgerond met speelse bloemenprints of kleurrijke pompoms zijn de glamour bags perfect voor een look die zowel extra vrouwelijk als ook altijd trendbewust is - #welike!

 

Guess tassen & accessoires

Naomi Campbell, Paris Hilton, Drew Barrymore – De lijst van vooraanstaande Guess-modellen is lang. Guess is young fashion – fantasierijk, stijlvol en steeds weer nieuw, maar herkenbaar in zijn uniekheid. Guess tassen zijn allrounders die de vrouwen er bijzonder laten uitzien en altijd het plezier voor mode vertegenwoordigen. Heeft het goede weer van Californië er misschien iets mee te maken dat de designer altijd nieuwe, frisse ideeën heeft?

Guess trekt de sterren aan

Het label weet altijd opnieuw de beroemdste sterren voor zich te winnen. Het maakt niet uit of het nu een model of een fan is die graag de voorkeur geeft aan de sexy designs. Dat is niet echt verrassend, want de designs zijn niet slechts highlights, maar doorgaans ook stijlvol en altijd toonaangevend. Ontdek in onze nieuwe Guess collectie je persoonlijke favoriet: een Guess handtas of een Guess portemonnee. De creativiteit van de designer lijkt bijna onuitputtelijk, toch zijn de Guess-artikelen altijd te herkennen. Vind in onze actuele Guess collectie jouw favoriete Guess tas of Guess portemonnee en koop je nieuwe liefde eenvoudig en probleemloos online met een enkele muisklik.

Voor meer informatie over Guess tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Guess meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Abro, Mulberry, Furla en Ralph Lauren.

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...