Calvin Klein

Alle Sales

Calvin Klein handtassen & accessoires bij Fashionette

Van de arme zoon van een joodse immigrant tot eigenaar van één van de grootste mode-imperia. Calvin Kleins succesverhaal doet denken aan de American dream. De onvergetelijke ondergoedlijn en de bijbehorende uitdagende foto's zorgden voor zijn doorbraak. Ook met zijn denim broeken en de legendarische foto's werd hij een van de belangrijkste aanvoerders van de modewereld. De beroemde uitspraak van de 15-jarige Brooke Shields toentertijd vergeten we nooit: „You know what comes between me and my Calvin Klein jeans? Nothing.“. Calvin Klein werd een cultmerk en creëerde met nonchalante natuurlijke modellen een coole en casual look.

Calvin Klein handtassen - clean chic voor elke dag

Calvin Klein is een bekende purist. Calvin Klein tassen zijn vrouwelijk, maar niet met overdreven veel tierlantijntjes. Ze komen waardevol, elegant en stijlvol voor de dag. Je kunt ze combineren met een casual outfit, maar ook chiquere outfits. De continu vernieuwde CK collectie zet met weinig stijlmiddelen de waarde van de stijlvolle Calvin Klein handtassen in het middelpunt. Calvin Klein dames tassen betoveren je met hun simpele, elegante flair en zijn bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over onze Calvin Klein handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette naast Calvin Klein andere exclusieve designers, zoals Furla, Marc Jacobs, Tory Burch en Gucci.