Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Calvin Klein

Calvin Klein

{{ results }} artikelen

 

Calvin Klein handtassen & accessoires bij Fashionette

Van de arme zoon van een joodse immigrant tot eigenaar van een van de grootste mode-imperia. Calvin Kleins succesverhaal doet denken aan de American dream. De onvergetelijke onderkledinglijn en de bijbehorende uitdagende foto's zorgden voor zijn doorbraak. Ook met zijn denim broeken en de legendarische foto's werd hij een van de belangrijkste aanvoerders van de modewereld. De sexy leus van de 15-jarige Brooke Shields vergeten we nooit: „Ik laat nooit iets tussen mij en mijn Calvins komen.“ Calvin Klein was een cultmerk geworden en creëerde met wonderbaarlijk onopgesmukte modellen toch nog een coole en casual look.

Calvin Klein handtassen - clean chic voor elke dag

Calvin Klein is een bekende purist. Calvin Klein handtassen zijn vrouwelijk, maar niet met overdreven veel tierlantijntjes. Ze komen waardevol, elegant en stijlvol voor de dag. Je kunt ze combineren met een casual outfit, maar ook met je deftige kleding. De telkens nieuwe CK collectie zet met weinig stijlmiddelen de waarde van de stijlvolle Calvin Klein handtassen op de voorgrond. Calvin Klein bags betoveren je met hun simpele, elegante flair en zijn bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over onze Calvin Klein handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette naast Calvin Klein andere exclusieve designers, zoals Furla, Marc Jacobs, Tory Burch en Gucci.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...