Liebeskind

Alle Sales

Liebeskind Berlin handtassen bij fashionette: urban chic voor elke dag

Trendfashion uit Berlijn – dat is Liebeskind Berlin. Het jonge label uit Berlin-Kreuzberg is succesvol in heel Europa en intussen geen geheim meer, maar een echt cultmerk. De gezichten achter het merk zijn de ontwerpers Julian, Johannes Rellecke en Semih Simsek. „Creatief in Kreuzberg“ is hun motto dat ze in hun collecties altijd opnieuw weerspiegelen. De hoogwaardige verwerking en de onbezorgde, frisse designs maken de casual accessoires erg populair. Niet al te gek, maar geschikt voor dagelijks gebruik. Betaalbaar en stijlvol. Dat zijn Liebeskind tassen voor de fashionliefhebsters van de stad. Persoonlijk, altijd met liefde voor detail en steeds toonaangevend.

Berlijnse creativiteit in topvorm: Liebeskind tassen bij Fashionette

Liebeskind tassen zijn avontuurlijk, fris, uitdagend en bovendien kwalitatief hoogwaardig. Het maakt niet uit of de tas Saskia, Feline, Greta of Ariane heet, ze hebben niet alleen de naam van je beste vriendin, ze zijn het ook. Net als een beste vriendin zijn de Liebeskind tassen voor elk plezier te vinden. Dit is het geval als je met je nieuwe lievelingsstuk gaat shoppen, maar ook als je een dag op kantoor voor je hebt. Het cultlabel wil echte favorieten voor dagelijks gebruik ontwerpen en doet precies dát met elke creatie. Casual elegance is het sleutelwoord voor de begeerde Liebeskind handtassen. Deze zijn op dit moment zó populair, omdat ze ons altijd overtuigen met hun coole, luxe en urban chic look.

Steeds nieuw: de speciale collecties van Liebeskind Berlin

Om hun Liebeskind tassen altijd weer een uitdagende touch te geven, werkt het merk graag samen met bekende bloggers of andere merken. Op die manier ontwerpen ze af en toe een exclusieve lijn. Samen met het merk Bellybutton ontwierp het Berlijnse trendlabel bijvoorbeeld stijlvolle luiertassen. Zo hoeven jonge moeders hun geliefde designer tassen niet te missen. De blogsters van This is Jane Wayne begonnen bovendien in het voorjaar van 2014 de perfecte tas voor dagelijks gebruik te ontwerpen. Daarbij zorgen bijzonder populaire collecties, zoals de punk-collectie uit de herfst/winter 2013 steeds weer voor sensatie in de modewereld. Die collecties zijn dan ook binnen enkele dagen volledig uitverkocht.

Voor meer informatie over onze Liebeskind tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 020 808 6082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Aigner meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Longchamp, Boss en MCM.