Love Moschino

Alle Sales

Love Moschino handtassen: metgezel voor elke gelegenheid bij Fashionette

Sinds Franco Moschino zijn cultmerk in 1983 oprichtte, is het niet meer weg te denken uit de modewereld. Opvallende designs en uitdagende mode maakten van het enfant terrible van de fashionwereld een ster. Al snel kwamen de goedkope lijnen Moschino Cheap & Chic en Love Moschino op de markt. Tot vandaag vieren ze nog groot succes. Hier bij Fashionette kun je handtassen van de drie merken verkrijgen. Vooral de Love Moschino handtassen springen eruit door hun buitengewone look.

Opvallende designs van Love Moschino tassen online bestellen

Kakelbonte schoudertassen, gestreepte clutches met goudvissen of dierenkoppen als sluiting van de elegante avondtas zijn bij Love Moschino geen uitzondering. Alle handtassen van het merk combineert een populair opvallend design en lef met kleur en bijzondere vormen. Helemaal volgens plan van de overleden oprichters wordt het bedrijf vandaag bestuurd door Rosella Jardini. Zij wil de bijzondere stijl van de Love Moschino handtassen, accessoires en mode behouden. Heb je de nieuwste aanbiedingen van Love Moschino in onze sale al gezien?

Heb je nog vragen over onze Love Moschino handtassen? Dan kun je onze klantenservice bereiken op het nummer 02 0808 6082. Kijk ook eens naar onze andere merken zoals Marc Jacobs, Rebecca Minkoff en Miu Miu.