nlPopup

Stella McCartney Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Stella McCartney ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Stella McCartney tassen & accessoires

Design in plaats van muziek? Dat klinkt nu misschien wat vreemd, maar dat is het niet. Het antwoord is Stella McCartney en haar gelijknamige modelabel. Je zou eigenlijk gedacht kunnen hebben dat de dochter van de bekende muzikant Paul McCartney in de voetsporen van de Beatles treedt. Toch gaat Stella McCartney haar eigen weg. Dat wordt ook bij de Stella McCartney tassen duidelijk. Haar collectie voor het examen aan het St. Martins College of Art & Design werd toen al door Naomi Campbell en Kate Moss geshowd.

Stella McCartney - vegetarische mode

Wat is er nu toch zo speciaal aan de vegetarische mode? Heel eenvoudig, Stella McCartney gebruikt bij haar creaties geen bont of leer.  De ontwerpster heeft in haar carrière al veel bereikt: Geselecteerde stukken van haar nieuwe collectie werden in 2005 bij H&M verkocht. Ze naaide de trouwjurk voor de bruiloft van Madonna en Guy Ritchie. Bovendien behoort een collectie bij Adidas al lang tot een vast bestanddeel van haar repertoire. Ze mengt zich eigenlijk overal in en nu creëert de jonge ontwerpster ook nog onmiskenbaar mooie handtassen. Stella McCartney's tassen zijn natuurlijk gemaakt van kunstleer en voorzien van prachtige details, zoals kettingelementen of zelfs hawaïprints. Elk model is anders en daarom is je Stella McCartney handtas een uniek lievelingsstuk. Het is erg waarschijnlijk dat die in populaire modetijdschriften te zien zijn. Geen wonder dat ook de sterren haar handtassen willen bemachtigen. Meerdere awards voor haar collecties maken duidelijk dat Stella McCartney al lang niet meer in de schaduw van haar beroemde vader staat. Het is haar gelukt om een eigen, uniek merk op te richten. Dat kun je natuurlijk ook zien aan de nieuwe must-have-collectie van Stella McCartney tassen.

Voor meer informatie over Stella McCartney tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Stella McCartney meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Guess Collection, Jette, Max Mara en Boss Black.

Zoekcriteria