nlPopup

Aigner Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Aigner ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Aigner tassen & accessoires

Hij was een Hongaarse boekbinder en ontdekte in de jaren 30 zijn liefde voor waardevol leder: Etienne Aigner. Zo begon de productie van hoogwaardige Aigner tassen, tot op de dag van vandaag een belangrijk accessoire. Onvergetelijk zijn de wijnrode Aigner handtassen dankzij het opvallende A-hoefijzer dat hen zo onmiskenbaar maakte. Na de Tweede Wereldoorlog verhuisde Aigner met zijn productie naar Parijs, waar Christian Dior hem en zijn collectie ontdekte. In de jaren 50 ging Aigner naar New York.

Aigner - Made in Germany

In 1965 verkocht hij zijn bedrijf aan de Duitse ondernemer Heiner Rankl die in München Aigner GmbH oprichtte. De geschiedenis van het bedrijf is net zo kosmopolitisch als de stijl van het luxe modehuis. Aigner tassen paraderen door alle grote steden op aarde. Dankzij hun kwaliteit, de vele varianten en de waardevolle verwerking zijn ze tijdloos en felbegeerd. Aigner handtassen leggen nadruk op de luxueuze elegantie van stijlbewuste vrouwen in grote steden. De telkens nieuwe Aigner collectie vertelt het verhaal over luxe en verleidelijkheid, over modebewustzijn en nieuwe trends. Het label gaat mee met de tijd, de modellen spelen met het design en de kleur. De ontwerpen zijn zo verschillend als de draagsters zelf. Kies je persoonlijke favoriet uit het brede assortiment. Eenvoudig en comfortabel online te bestellen bij Fashionette.

Voor meer informatie over Aigner tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Aigner meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Matthew Williamson, Max Mara, Picard en Proenza Schouler.

Zoekcriteria