Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Aigner van fashionette

Voor vrouwen, die ook zonder zadel hoefijzers dragen.
producten

Liefdesverklaringen

Met AIGNER in de zevende tassenhemel

De nieuwe AIGNER modellen zorgen voor acute kriebels in de buik en brengen elk modehart in een omdraai op volle toeren: felle kiss-me-shades zoals Candy Pink of Poppy Red flirten onomwonden met charmante liefdesbrieven in een coole zwart/wit-look, terwijl stralend blauw zijn draagster eeuwige stijlgetrouwheid zweert.

Voor nog meer lentegevoel zorgen gouden ogen met daarin gevlochten leren banden, tweekleurenlook en gestileerde hoefijzers, die de meest geliefde stijlen zoals Cybill, Ivy en Diadora tot nieuw leven wekken. Modieuze statement straps en extravagante emaille patches maken de AIGNER iconen bovendien tot echte verleidsters – naar adem snakken is gegarandeerd!

 

Aigner tassen & accessoires

Hij was een Hongaarse boekbinder en ontdekte in de jaren 30 zijn liefde voor waardevol leer: Etienne Aigner. Zo begon de productie van hoogwaardige Aigner tassen, tot op de dag van vandaag essentiële accessoires. Onvergetelijk zijn de wijnrode Aigner handtassen dankzij het opvallende A-hoefijzer dat hen zo onmiskenbaar maakte. Na de Tweede Wereldoorlog verhuisde Aigner met zijn productie naar Parijs, waar Christian Dior hem en zijn collectie ontdekte. In de jaren 50 vertrok Aigner naar New York.

Aigner Handtassen - Made in Germany

In 1965 verkocht hij zijn bedrijf aan de Duitse ondernemer Heiner Rankl die in München Aigner GmbH oprichtte. De geschiedenis van het bedrijf is net zo kleurrijk als de stijl van het luxe modehuis. Aigner tassen paraderen door alle grote steden op aarde en dankzij hun kwaliteit, de vele varianten en de gedetailleerde verwerking zijn ze tijdloos en felbegeerd. Aigner handtassen leggen nadruk op de luxueuze elegantie van stijlbewuste vrouwen in grote steden. De telkens nieuwe Aigner collectie vertelt het verhaal over luxe en verleidelijkheid, over modebewustzijn en nieuwe trends. Het label gaat mee met de tijd, de verschillende modellen spelen met design en kleur. De ontwerpen zijn zo verschillend als de draagsters zelf. Kies jouw persoonlijke favoriet uit het brede assortiment en bestel eenvoudig en comfortabel online bij Fashionette.

Voor meer informatie over Aigner tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Aigner meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Campomaggi, MCM, Pinko und Coccinelle.

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...