Alle Sales

MCM handtassen bij Fashionette: Een combinatie van traditie en tijdgeest

Sinds de oprichting in 1976 overtuigt het label MCM met innovatieve en klassieke ontwerpen de modewereld en is daarmee sindsdien erg succesvol. Modern Creation München staat voor de geslaagde mix van het vertrouwde en het moderne modebewustzijn. Het cultmerk MCM is begonnen met klassieke bagage maar is tegenwoordig vooral bekend met zijn moderne en jonge designs die de herkomst van het merk weerspiegelen.

Van klassiek tot extravagant: onze MCM handtassen

De klassieke MCM Heritage Line is voorzien van MCM's typische Visetos print. De lijn combineert eenvoudige, mooie designs met het opvallende MCM-logo en een laurierkrans. De traditie en elegantie van het merk worden op deze manier subtiel en stijlvol dichter bij de klanten gebracht. En dit niet alleen op luxueuze reizen, maar ook in het dagelijkse leven. MCM is 'made in Germany' en staat daarom voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Zo gaan de MCM handtassen van het label jarenlang mee en zijn ze tijdloze begeleiders.

Hoe geliefd de klassieke Heritage Line ook is, MCM herontdekt zichzelf telkens opnieuw. Elk seizoen verrast het merk ons met opvallende designs en bonte kleuren. Van de elegante shopper tot de extravagante MCM rugzak met grote studs, voor elke stijlrichting is er wel een passende tas. Het is dus geen wonder dat MCM ook bij internationale sterren geliefd is. Zo werden niet alleen supermodel Heidi Klum, maar ook zangeres Beyoncé en actrice Mischa Barton met hun favoriete accessoires gespot. De trendy MCM handtassen zijn niet alleen must-haves in Hollywood – ook in het alledaagse leven bewijzen de modellen dat ze handig zijn en zorgen ze toch voor een elegante touch. Mis niets van onze aanbiedingen in sale of onze Black Week Deals.

Van de kleurrijke businessbag tot de eenvoudige MCM shopper, in ons assortiment vind je alles wat het hartje van MCM fans begeert. Maar ook de andere merken in onze online shop mogen je zeker niet ontgaan. Tassen en accessoires van Prada en andere populaire designers. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 02 0808 6082.