nlPopup

Boss Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Boss ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Boss handtassen bij Fashionette: elegante begeleider voor elke gelegenheid

Er zijn maar weinig merken uit Duitsland die zo veel aanzien genieten als het label Hugo Boss uit Metzingen. In 1923 werd het merk opgericht door Hugo Ferdinand Boss. 25 jaar later veranderde het merk in een lifestyle brand dat voornamelijk bekend werd door elegante herenkostuums. Tot 1975 was Hugo Boss een echt familiebedrijf, maar omdat het bedrijf zo uitbreidde, werd al snel een externe hoofddesigner in dienst genomen. Hij moest de verantwoordelijkheid over de belangrijkste lijn overnemen. Dankzij Werner Baldessarini werd Hugo Boss het succesvolle merk zoals we het vandaag kennen. We kunnen genieten van elegante dameskleding en hoogwaardige Boss handtassen die elke outfit de finishing touch geven.

Boss Orange, Hugo of Boss: ontdek nu handtassen met luxe factor

Er wordt bij Hugo Boss veel belang gehecht aan een precieze onderverdeling van het huismerk. Elegante handtassen en accessoires kun je in de „Boss“ lijn vinden – casual en jongere kleding vind je daarentegen bij „Hugo“. Hier vind je naast eenvoudige, sportieve handtassen ook opvallende artikelen in felle kleuren of met studs.

Het blijft in ieder geval luxueus, want met alle Boss handtassen gaat een zekere lifestyle samen die elke look iets bijzonders geeft. Van de tijdloze hengseltas tot de populaire buideltas, bij Boss is er voor elk wel wat wils. En ook 's avonds mag het juiste accessoire niet ontbreken: Chique clutches behoren ook tot het assortiment van het label dat rijk is aan traditie.

Staan de eenvoudige designs uit Duitsland je aan? Dan moet je zeker ook eens een blik werpen op de actuele JOOP! collectie bij Fashionette. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan kijken we uit naar je telefoontje op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria