Moschino

Alle Sales

Moschino tassen bij Fashionette online bestellen

Het Italiaanse modehuis Moschino is opgericht in 1983, toen de oprichter Franco Moschino zijn eerste eigen collectie voorstelde. Als assistent van Gianni Versace was de ex-kunststudent al actief in de modewereld. Daar kon hij inspiratie opdoen voor zijn latere carrière als designer. Zowel zijn kleding als de populaire Moschino tassen getuigen van een creatieve combinatie van extravagante en vrouwelijke elementen. Of het nu opvallende strikjes zijn, de populaire geruitte look of een speels goudkleurig hangertje – de kostbare Moschino tassen verrijken elke outfit.

Moschino Cheap and Chic

Naast de bekende hoofdcollectie heeft het label een tweede lijn „Cheap and Chic“. Hiermee biedt het label ook modebewuste vrouwen met een iets lager budget, aantrekkelijk accessoires. De designers overtuigen non-stop met creatieve ontwerpen in hun nieuwe collecties en tonen telkens opnieuw hoe tijdloos hun designs zijn. Moschino tassen zijn veelzijdig, je kunt ze namelijk dragen bij een casual outfit, maar ook als je op stap gaat in populaire bars en clubs. Ook sterren als Madonna en Nicole Kidman kunnen de Moschino tassen niet weerstaan. Ben je op zoek bent naar een modieus statement dat van je hele outfit een luxueus kunstwerk maakt? Dan ben je bij de creaties van de Italiaanse designer aan het juiste adres. Kies zelf welke Moschino tas, die met liefde gemaakt is, je nieuwe begeleider gaat worden. Duik in de fantasievolle wereld van Moschino en laat je betoveren door de innovatieve designs van de Moschino tassen.

Voor meer informatie over Moschino tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette naast Moschino meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Fendi, Coccinelle, Furla en Anya Hindmarch.