Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Bally

Bally

{{ results }} artikelen

 

Bally tassen & accessoires

Het was de fascinatie voor die ene speciale schoen, die het merkBally tot datgene maakte wat het tegenwoordig is. Volgens de legende ontdekte een erfgenaam van de Zwitserse elastiek- en bretelfabriek in Parijs een schoen, die hij niet meer uit zijn hoofd kreeg. In 1851 veranderde de fabriek in een schoenmakerij. Bally schoenen werden al snel luxe producten en het succes liet niet lang op zich wachten. Pas in 1976 werden de Bally handtassen, Bally kleding en andere accessoires in het assortiment opgenomen, ook dit keer met succes.

150 jaar Bally kwaliteit

Het nobele label richtte van het begin af aan haar focus op uitstekende materialen, de beste kwaliteit en een perfecte afwerking. Bally ontwerpt luxe accessoires die klassiek elegant zijn en voortdurend waardevol, waardoor ze in staat zijn ook aan de hoogste eisen te voldoen. Tijdloos qua stijl, bescheiden qua karakter en daarbij zo onmiskenbaar – Bally biedt   luxe samen met de juiste dosis understatement. Een sobere en elegante stijl en luxe tot in ieder detail – dat is de succesformule van de onmiskenbare Bally tassen. Kies jouw nieuwe Bally handtas of Bally portemonnee  uit de nieuweBally collectie en bestel deze heel gemakkelijk online – je bent slechts één muisklik verwijderd van jouw felbegeerde Bally portemonnee of Bally tas. Het is ook mogelijk in termijnen te betalen – zoek gewoon die felbegeerde favoriet uit, bestel per muisklik en de legendarische luxe tas is al naar je onderweg.

Voor meer informatie over Bally tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Bally meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Boss, Diesel, Lanvin en Etro.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...