Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Micro bags

Dit minimalistische model is niet geschikt voor vrouwen die altijd alles mee willen slepen. Maar met zo'n micro bag hoef je natuurlijk niet in te leveren qua stijl.

Micro bags – het komt aan op het formaat

Mini is de nieuwste trend onder de handtassen. Furla, Prada, Givenchy etc.: Veel luxe labels hebben de microtrend opgepakt en hun klassiekers verkleind. Er zijn tijden geweest dat je handtas niet groot genoeg kon zijn. Maar nu waait er een andere wind. Ontwerpers hebben hun formaten gereduceerd en de tassenscene gaat er enthousiast in mee voor optimale style resultaten. Luxe labels hebben hun signature bags verkleind tot microformaatjes: Prada heeft dat gedaan met de beroemde Cahier Bag en Michael Kors heeft een rugzakmodel verlaagd tot 20 cm hoogte. Klein maar fijn! Veel van de nieuwe trendsetters meten inmiddels 30 cm maar er zijn geruchten dat we ons hele hebben en houden straks zelfs moeten zien onder te brengen in maximaal 10 cm. Een voordeel is natuurlijk wel dat ze een stuk minder wegen. De tijd dat vrouwen bijna bezweken onder het gewicht van hun volle totes is gelukkig voorbij.

Drie goede redenen om de micro bags te omarmen

Dat wordt dus kiezen, want zoveel is wel duidelijk: je kunt er niet álles in kwijt. Smartphone, sleutels, kaartetui en met een beetje geluk je lipgloss - perfect voor iedereen die geen zin heeft om steeds weer tassen uit te moeten mesten. Enorme keuze Miniatuuruitvoeringen van populaire klassiekers, compleet nieuwe styles, crossbody of belt bag – het mag in tassenland dan minimalisme zijn wat de klok slaat, aan geraffineerde details of veelzijdigheid ontbreekt het niet. Met highlights als studs, applicaties of hangertjes kun je al naar gelang je voorkeur je vierkante, langwerpige of ronde tas in zachte pasteltinten of juist felle kleuren decoreren. Optimale stijlcompetentie De kleine allrounders zijn geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en situatie. Voor je werk kun je ze prima aanvullen met een grotere tweede bag voor je laptop en stukken. Op feestjes staan ze prachtig met heels, minijurkjes en trendy jumpsuits.