Juridische Kennisgeving


Hoofdkantoor

The Platform Group AG
fashionette - een merk van The Platform Group AG Schloss Elbroich
Am Falder 4
40589 Düsseldorf
Duitsland

Telefoon: 0208086082
Web: www.fashionette.nl
E-Mail: service@fashionette.de

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur: Dr. Dominik Benner (Voorzitter van de Raad van Bestuur) | Laura Vogelsang
Voorzitter van de Raad van Commissarissen: Stefan Schütze
Bevoegde rechtbank: Rechtbank Düsseldorf | Handelsregisternummer: HRB 91139
BTW-nummer: DE306883975

Expeditiecentrum

The Platform Group AG
Im Lekkerland 2, Unit 6
46147 Oberhausen
Germany

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail voor vragen, klachten of bezwaren. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het online contactformulier. Deze service is alleen in het Duits en Engels beschikbaar.
Dr. Dominik Benner is verantwoordelijk voor de content conform § 5 TMG (Duitse telecommunicatiewet). Voor contactgegevens zie boven.

Uitsluiting van aansprakelijkheid:

Deze website kan links bevatten naar andere websites en mobiele multimediaterminals die niet door fashionette AG worden geëxploiteerd. Deze informatie en gegevens zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De gebruiker kan zich niet beroepen op of vertrouwen op de actualiteit, juistheid of volledigheid van de geboden informatie. The Platform Group AG aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de content of de operabiliteit, nauwkeurigheid of rechtmatigheid van de websites van derden waarop gebruikers van de websites van The Platform Group AG terechtkomen na het volgen van de links. Tenzij anders aangegeven onderschrijven wij deze andere websites niet en distantiëren wij ons nadrukkelijk van alle content op deze sites. Deze verklaring is van toepassing op alle links naar externe sites die te vinden zijn op The Platform Group AG en alle content op de sites waar deze links naar verwijzen.

Wij behouden ons het recht voor een link naar een andere website afhankelijk te maken van onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en onze toestemming op elk gewenst moment in te trekken.

De beroemdheden die worden genoemd of zijn terug te vinden op fashionette hebben de producten die worden aangeboden op onze site niet aanbevolen of goedgekeurd.