Chloé Faye

Alle Sales

Deze tas met zijn grote gesp is heeft de Franse esprit: Faye van Chloé. De It bag van het traditionele modelabel heeft de speelse draai die wij zo leuk vinden.

Chloé Faye: It bag voor fashionista's

Niet alleen fashioniconen en sterbloggers als Chiara Ferragni of Sincerely Jules hebben de beroemde tas met zijn ring in de seventies look ontdekt. De Chloé Faye wordt inmiddels felbegeerd door alle dames met een neus voor stijl en individuele looks. Op Instagram en in de straten van de modemetropolen: de Chloé Faye wordt steeds vaker gesignaleerd als schoudertasje voor overdag of als uitgaanstasje. Dit designermodel is herkenbaar aan zijn klassieke maar casual vorm en de karakteristieke metalen accenten: een ring en kettinkje. Ook valt er veel te kiezen want Faye staat voor een complete lijn. De lijn van het Franse modemerk Chloé bestaat uit de meest uiteenlopende modellen in verschillende tinten, vormen, formaten en materialen. Je vindt dus altijd je favoriete model dat perfect aansluit bij je persoonlijke smaak.

Chloé Faye: deze charmante vrouwelijke legende blijft modebewuste vrouwen

voor zich winnen Als je deze beroemde tas-met-ketting draagt, zet je een deskundig statement, of je nu kiest voor een kleine crossbody bag of een groter model. Denk ook aan een praktische handtas zoals de Chloé Faye Bag Medium voor een ommetje door de stad of een casual backpack voor de zomer. De Faye is dus op allerlei manieren inzetbaar en valt uitstekend te combineren. Het populaire It model van Chloé is verkrijgbaar in neutrale tinten zoals beige, zwart en naturel. De lijn is dan ook bij uitstek voor vrouwen met een voorkeur voor ingetogen elegantie en klassieke schoonheid. Bovendien is de Chloé Faye buitengewoon veelzijdig. De uitvoeringen in zachtblauw of roze staan prachtig bij zomerse outfits zoals een jurkje of eenvoudige hotpants met blouse. De leren modellen met combinaties van verschillende kleuren vormen weer spannende contrasten met speelse hippie looks. Deze tas staat goed bij zowel opvallende avondkleding als sobere office outfits.