Chloé Marcie

Alle Sales

All-time favourite: Met zijn casual design en met leer beklede handvatten is de Chloé Marcie ongedwongen vrouwelijk - welk fashionista wil dat niet?

Chloé Marcie – voor romantische geesten

Het label Chloé betovert met vloeiende silhouetten, romantische modellen én stijl. De collecties werden van meet af aan consequent bepaald door een dromerige ontspannen look. Ook ontwerpster Natacha Ramsay-Levi die sinds 2017 aan het roer staat bij het Franse modehuis zet de traditie voort. Vrolijk, natuurlijk en losjes – zo zijn Chloé-meisjes en Chloé zelf. Deze spirit wordt als geen ander belichaamd door de klassieker van het huis: schoudertas Marcie. De verfijnde vormgeving en jeugdige nonchalance van de tas voorziet de draagster van dat unieke vleugje Frans raffinement. De Marcie is gemaakt van kalfsleer, gedecoreerd met speelse leren applicaties en zorgt elk seizoen voor een sobere en casual elegante finishing touch. De decoratieve zadelnaden, met de hand beklede handvatten en leren koordjes aan de sluiting zorgen voor de folkloristische touch van de seventies.

Het klassieke Chloé-meisje...

Zoekt meestal een aantrekkelijke tas met zachte randen en soepele materialen en een vleugje bohemien vibes. Iedereen die nog op zoek is naar een tijdloos kwaliteitsmodel schiet in de roos met klassieker Marcie. Dit model is de perfecte afronding voor styles met een speelse romantische noot, bijv. zomerse maxi-jurken, maar staat net zo bij goed hippe flares of een sobere witte blouse voor naar kantoor. De Chloé Marcie mag niet alleen gezien worden, maar leent zich vanwege het optimale draagcomfort van de extra schouderriem ook perfect voor je volgeplande dagen. Ook het royale binnenvak met zijvak draagt daar uiteraard veel aan bij. Voor activiteiten buiten het kantoor adviseren we de kleinere versie met een ronde vorm en als cross body bag.