Handtassen

Alle Sales

Designer tassen online bij Fashionette

De designertas: must-have, want-to-have en need-to-have in één. Vrouwen zullen niet snel zonder tas het huis verlaten, maar waarom niet? Wat maakt tassen en voornamelijk designer tassen zo gewild? Tassen zijn onze essentiële en trouwe begeleiders - van 's ochtends tot 's avonds begeleiden ze onze elk moment van de dag. Tassen zijn al lang niet alleen maar alleen functioneel en handig om belangrijke spullen in op te bergen. Ze zijn nu eerder de finishing touch van je dagelijkse outfit en zetten de puntjes op de i. De tas is een onmisbaar stijlelement dat de eigen individualiteit en persoonlijkheid accentueert. Bovendien biedt de tas plaats voor alle belangrijke spullen die wij nodig hebben om te leven en te overleven.

Designer tassen op termijn afbetalen bij fashionette.nl

Hoogwaardige designer tassen van toonaangevende modehuizen uit Italië en Frankrijk willen we maar al te graag in ons bezit hebben. We zoeken designer tassen die we door hun tijdloze stijl en hun hoogwaardige verwerking levenslang kunnen dragen. Terwijl mannen alleen maar met het hoofd kunnen schudden, zijn wij maar al te graag bereid om wat meer te investeren in zulke droommodellen. De nieuwste it-bags en trends van het seizoen zijn even populair en gewild. Een elegante allrounder voor het businessleven, een opvallende trendy tas of een glinsterende clutch voor de lange nachten: Voor elke gelegenheid en stijl vind je op fashionette.nl de perfecte begeleider.

Maak vandaag je droom nog waar met een van onze designer tassen - ben je echter verliefd geworden op meerdere tassen is dit ook geen ramp: Met onze flexibele termijnbetaling laten we graag al je luxe dromen werkelijkheid worden!