Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Designer tassen online kopen bij Fashionette

De designer tas: gebruiksvoorwerp, object waar we naar verlangen en de grootste mythe tegelijkertijd. Vrouwen zouden nooit zonder tas het huis verlaten, maar waarom niet? Wat maakt tassen en voornamelijk designer tassen zo gewild? Tassen zijn de belangrijkste en de meest trouwe metgezel van een vrouw- van 's morgens tot 's avonds zijn ze er altijd bij. Tassen zijn al lang niet alleen maar een handig voorwerp om belangrijke spullen in op te bergen. Ze zijn nu eerder de finishing touch aan je dagelijkse outfit en zetten de puntjes op de i. De tas is een onmisbaar stijlelement dat de eigen individualiteit en persoonlijkheid accentueert. Bovendien biedt de tas plaats voor alle belangrijke spullen van een vrouw om te leven en te overleven.

Designer tassen op termijn afbetalen op fashionette.nl

Hoogwaardige designer tassen van toonaangevende modehuizen uit Italië en Frankrijk willen we maar al te graag in ons bezit hebben. We zoeken designer tassen die we door hun tijdloze stijl en hun hoogwaardige verwerking levenslang kunnen dragen. Terwijl mannen alleen maar met het hoofd kunnen schudden, zijn vrouwen maar al te graag bereid om wat meer te investeren in zulke droommodellen. De nieuwste it-bags en trends van het seizoen zijn even populair en gewild. Een elegante allrounder voor het businessleven, een opvallende trendy tas of een glitterende clutch voor de lange nachten: Voor elke gelegenheid en stijl vind je op fashionette.nl de perfecte metgezel.

Vervul vandaag nog je droom over designer tassen- Of ben je verliefd geworden op meerdere tassen? Geen probleem: Met onze flexibele termijnbetaling laten we graag al je luxe dromen werkelijkheid worden!

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...