Proenza Schouler in de Sale

Alle Sales

Proenza Schouler handtassen – nonchalante luxe voor het dagelijkse leven

Proenza Schouler , dat zijn de designers Jack McCollough en Lazaro Hernandez. Het duo leerde elkaar in 1999 kennen tijdens hun studie aan de Parsons School of Design waar ze samen hun afstudeeropdracht presenteerden, die kort daarna hun eerste gemeenschappelijke collectie zou worden. Deze werd onmiddellijk in het assortiment van het New Yorkse warenhuis Barneys opgenomen - een hele bijzonder eer voor het nog jonge label.

Het merk werd gepusht door de legendarische hoofdredactrice van de Vogue, Anna Wintour, die het bijzondere talent van de jonge designers direct herkende. Het is aan haar te danken, dat wij tegenwoordig van de Proenza Schouler mode en handtassen kunnen genieten.

Proenza Schouler – van de universiteit naar de rode loper

In 2008 was het eindelijk zover: De eerste Proenza Schouler handtassen-collectie kwam op de markt. Hiermee belandde het label definitief op de rode loper en in de fashionmagazines overal ter wereld, want met deze collectie creëerden de twee de legendarische PS1 handtassen. De klassieke satchel bag was over de schouders van talrijke prominenten te bewonderen en ook tegenwoordig nog maakt het duo tijdloze handtassen met een nonchalant-luxueus tintje voor het dagelijks leven.

Heb je nog vragen over onze Proenza Schouler handtassen? Dan verheugt onze klantenservice zich op jouw telefoontje op het nummer 0208086082. Kijk ook eens naar onze andere trendy merken op fashionette.nl. Wij hebben handtassen van Mulberry, Marc Jacobs of Chloéin ons assortiment.