Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Sieraden

Sieraden

{{ results }} artikelen

 

Diamonds are a girl's best friend - onze sieraden

Deze uitspraak zal waarschijnlijk bij vele vrouwen kloppen. We houden van sieraden, en we houden er vooral van om deze bij elke outfit te combineren, zodat onze outfit helemaal af is. Het is niet zo gemakkelijk om de passende sieraden te vinden voor elke gelegenheid. Het is vooral belangrijk om niet te overdrijven met sieraden, zelfs 's avonds niet: We willen er tenslotte niet uitzien als een kerstboom. Daarom moeten we een beslissing maken.

Sieraden zover het oog reikt: armbanden, kettingen en oorbellen bij Fashionette

Koop je oorbellen, een armband, een ketting of gewoon alles samen, omdat de designer het zo in zijn collectie gepland heeft? Dat is soms niet zo eenvoudig. Het komt erop aan voor welke gelegenheid je de sieraden gebruik - want voor op kantoor is het vast en zeker niet chic om met te veel sieraden voor de dag te komen. 's Avonds mag het wel wat meer zijn, maar ook hier is een statement piece meestal voldoende. Maak een ketting in XXL-look eenvoudig compleet met elegante oorbellen. Meer hoeft het niet te zijn.

Wie bij ons aanbod aan hoogwaardige sieraden nog niet kan kiezen, die is bij Fashionette aan het juiste adres. Hier kun je namelijk alle artikelen kopen op termijnbetaling en moet je dus geen volledig maandloon aan je sieraden spenderen. Leuke designers en aparte creaties wachten hier op jou. Wij hebben ze zorgvuldig voor je uitgekozen. En wie het liever handig, maar toch elegant heeft, moet ongetwijfeld eens kijken naar ons assortiment horloges. Bij ons vind je horloges van bekende merken als Guess en Charriol. Deze kun je ook wonderbaarlijk combineren met sieraden van filigraan of kun je ook alleen laten schitteren.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...