Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Totes

{{ results }} artikelen

 

Totes: de trend met aanhoudend succes

Alweer een nieuwe term in de modewereld die je moet leren. Ik raad je in ieder geval aan om het woord „Tote“ goed te onthouden, want je hebt gegarandeerd al een van deze geliefde tassen zonder het te weten.
De tote bag betekent eigenlijk niets meer dan een draagtas. Het werkwoord „to tote“ uit het Engels betekent namelijk „dragen“ en „transporteren“. Daarom is ze ook de meest gebruiktehandtas die vrouwen meenemen om inkopen te doen of te gaan shoppen. Omdat de totes ongelooflijk veel opbergruimte bieden en erg handig zijn, kun je ze voor allerlei doeleinden gebruiken.

De tote als vaste metgezel

Je kunt dit model zelfs meenemen naar het strand, want je kunt ook je handdoek en zonnecrème erin opbergen. Het duidelijkste kenmerk is waarschijnlijk het opvallend korte hengsel. Daardoor kun je de tote casual rond je pols dragen of aan je onderarm laten bengelen . Het model van deze draagtas werd populair door de bekendste tote bag: in 2007 ontwierp Anya Hindmarch 20.000 totes met het opschrift „I am not a plastic bag“. Met deze tas wilde ze een politiek statement maken en op het grote milieuprobleem wijzen. En ze wilde ons vooral aansporen om geen plastic zakjes meer te gebruiken. Het concept werkte, want haar model van £5 per stuk was binnen een half uur helemaal uitverkocht. In Japan moesten zelfs 30 mensen in het ziekenhuis opgenomen worden, omdat ze gewond raakten door het geduw om de draagtassen. Kort daarna werden de modellen zelfs voor meer dan £200 verkocht op eBay. Dat is toch reden genoeg om zo'n felbegeerde tote te kopen. Bij ons moet je nog niet eens in een wachtrij gaan staan. Bij Fashionette vind je de mooiste modellen die je heel eenvoudig online kunt bestellen.
Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...