Zijden sjaals

Alle Sales

Style-troef: zijden sjaals! Als hoofddoek voor een verrassend mondain effect en als zomerse blikvanger voor dagelijks gebruik.

Luxe zijden sjaals

Zijden sjaals zijn het deze zomer helemaal. Met opvallende dessins, interessante kleurcombinaties of juist gedekte aardtinten: elke vrouw vindt hier haar favoriete sjaal. Het hoogwaardige materiaal is heerlijk zacht en soepel en valt op allerlei manieren te combineren met je outfits. Draag je sjaal omgeslagen of mooi geknoopt om je hals: een aanwinst voor je zomerse work wear. Of om je hoofd, geknoopt in je nek of meegevlochten in je haar: voor filmwaardige Hollywood-entrees à la Brigitte Bardot of Grace Kelly. Leuke trendy interpretatie: geknoopt aan het hengsel van je tas als persoonlijke highlight.

Zijden sjaals: populair en praktisch

Waan je Audrey Hepburn terwijl je in een chique cabrio over de schitterende wegen langs de Italiaanse kust rijdt of casual als Brigitte Bardot met boho-looks genietend van de zon, zee en strand op Ibiza. Of gewoon om een bewolkte dag een beetje op te fleuren. Weinig accessoires zijn zo veelzijdig inzetbaar als een mooie luxe zijden sjaal. Wat we dus maar willen zeggen: met een goedgekozen sjaal kun je heel veel kanten op. 's Zomers kun je je outfits letterlijk laten stralen met een zijden sjaal met een patroon in felle kleuren. Stippen, bloemenprints, geometrische vormen, maritieme symbolen of dieren – elke print is een verrijking voor je outfit. Van een investering in hoogwaardige modieuze pieces van bijvoorbeeld Gucci of Versace krijg je nooit spijt. En zodra het frisser wordt in de herfst gaat onze voorkeur uit naar de mooiste sjaals van Burberry. Met zo'n exemplaar met traditionele ruiten in diverse tinten ga je opperbest gekleed naar kantoor.