Alle Sales

These bags mean business! Shop nu je favoriete business bag bij fashionette

Alles of niets – dit motto is vaak niet alleen van toepassing in het bedrijfsleven, maar ook in de outfits van degenen die eraan deelnemen. Een stijlvolle business bag fungeert als essentieel onderdeel van een succesvolle zakelijke look. Hoogwaardig leer en een aantrekkelijk design zorgen voor een stijlvolle en elegante uitstraling en passen daardoor perfect bij op maat gemaakte pakken. Topdesigners zoals Prada, Bottega Veneta, Tod’s of Michael Kors bieden business bags aan die voldoen aan de esthetische en functionele eisen en eenvoudig gecombineerd kunnen worden met de typische office look. Daarom kiezen de meeste designers bewust voor rustige kleuren zoals zwart, bruin of donkerblauw omdat ze te combineren zijn met verschillende outfits. Ontdek de mooiste business bags bij fashionette.

Perfect for Profashionals – Business bags bij fashionette

De juiste business bag is een winstgevende investering in een stijlvolle look. Hoewel het simpele, meestal monochrome ontwerp van de tassen een duidelijk voordeel is als het gaat om het kiezen van outfits en gemakkelijk gecombineerd kan worden met diverse accessoires, kunnen deze populaire tassen veel meer. Naast de strakke lijnen en het minimalistische design, scoort deze designertas ook met een praktisch interieur. Gevoerde laptopvakken, extra houders voor pennen en talrijke vakken voor visitekaartjes zijn vaak in de business bags geïntegreerd. Overtuig jezelf van de voordelen van een stijlvolle business bag en kier voor een stijlvolle en competente look.

Heb je nog vragen over onze business bags? Onze klantenservice staat graag voor je klaar en is te bereiken onder 020 808 6082. Heb jij nog business bag nodig? Kijk dan ook eens bij merken als Prada, Valentino of Saint Laurent.