Alle Sales

Michael Kors handtassen: Jetset-gevoel voor elke gelegenheid

Michael Kors is momenteel dé favoriet in de fashionwereld. Zelden werden handtassen zo de hemel in geprijsd als die van de topdesigner en zelden hield de hype rond een merk zo lang stand. Naast zijn alom geliefde Michael Kors collectie weet de designer ook met zijn eerste lijn te overtuigen. De sportieve stijl van de Amerikaanse jetset is ook in deze collectie terug te vinden. Bij de Michael Kors tassen wordt erg veel waarde gehecht aan een elegant voorkomen en uitstekende kwaliteit.

Handtassen van Michael Kors: Tijdloze elegantie voor op kantoor en in de vrije tijd

Sinds 1981 komt de designer steeds weer met nieuwe, verrassende creaties. Hij ontwerpt niet alleen dames- en herenmode, maar ook accessoires als handtassen en portemonnees. Michael Kors is een echte topdesigner, en dat bewees hij al tijdens zijn jaren als hoofddesigner bij Céline. Vandaag is zijn eigen merk net zo begeerd als Céline zelf. Bij Fashionette bieden we je nu de mogelijkheid om deze favoriete artikelen online te kopen. Mis niets van onze aanbiedingen in sale of onze Black Week Deals.

Heb je nog vragen over onze Michael Kors tassen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 0208086082. Als ja al een fan bent van de elegante Michael Kors handtassen, kan je ook eens naar zijn tweede lijn of naar andere merken in onze shop kijken, zoals Longchamp, Boss en MCM