Camera Bags

Alle Sales

Cheese! Met deze chique tassen laten vrouwen zich van hun mooiste kant zien.

Camera bags - waar kleine tassen groot in zijn

De afgelopen jaren zagen we een flitsende trend de grote catwalks veroveren: de camera bag. Natuurlijk zijn deze modellen allang niet meer bedoeld voor je grote digitale camera. Ze danken hun naam vooral aan hun hoekige en compacte vorm. Met hun lange riem bungelend aan je schouder doen ze wel degelijk sterk aan een cameratas denken, maar dan wel veel mooier! Ook bij sterontwerpers als Karl Lagerfeld, Michael Kors en Rebecca Minkoff weten ze de moderne urban look van de populaire tassen te vertalen in steeds weer nieuwe modellen. Klassiek van zwart leer met goudkleurige details bij Ralph Lauren of met een patchwork optiek van Coach - de variaties zijn oneindig. Zo kun je ze qua materiaal, design en kleur dus perfect afstemmen op je eigen stijl...

Camera bags en hun pluspunten - casual en verrassend ruim

De miniatuur handtassen herbergen namelijk royale binnenvakken! Vergeleken met de smallere clutch is de camera tasse meestal een stuk dieper, waardoor hij veel meer ruimte biedt dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

In de praktijk betekent dat: je in zo'n camera bag aanzienlijk meer kwijt kunt en toch de voordelen en het comfort van een handtasje hebt - perfect voor onderweg, dus! Voor stijlvolle trendpieces gelden er absoluut geen beperkingen als het op combineren aankomt. Met een mooi feestjurkje of gewoon voor een lekkere zomerwandeling - voor elke situatie en outfit is er gegarandeerd een geschikt model."