Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Fluwelen tassen

Lof uit de modekringen voor deze schaamteloos fluwelige dame. Al velen zijn gevallen voor haar charme, diepe glans en weldadige luxe.
Alle handtassen

Royaal velours voor bijzondere charme.

Dit materiaal met zijn diepe glans was altijd arbeidsintensief dus duur om te produceren en daarom alleen weggelegd voor de adel en superrijken. Het voorname materiaal wordt nog steeds gebruikt voor het bekleden van kussens, meubels en wanden en ook voor imponerende gewaden. Met dank aan Gucci is velours in 2017 teruggekeerd in de vorm van weelderige jurken, schoenen en tassen. Luxe merken als Prada, Fendi en Saint Laurent sloten zich aan en hebben collecties uitgebracht met schoenen, sieraden en velourstassen in allerlei vormen: denk clutches, rugzakken, heup- en schoudertassen. Ze vormen een zacht contrast bij casual vrijetijdslooks en staan uiteraard prachtig bij je avondtoilet. Topinvestering!

's Avonds, overdag of bij het sporten – wanneer kun je het best kiezen voor een velourstas?

De kleine bucket bags van velours horen waarschijnlijk meer bij de avond, maar grote velourstassen kunnen ook prima met je dagelijkse outfits gecombineerd worden. Kies voor overdag echter voor een minimalistische vorm en sobere details. Bij een ingetogen werk-outfit kun je je velourstas gebruiken bij wijze van statement en combineren met bijpassende veloursschoenen. Voor een gezellige wandeling kun je trouwens ook kiezen voor strakke sneakers met velours. Waar waren we gebleven? “Kan velours ook bij het sporten?” Het eerste antwoord is: er zijn ook trainingspakken van velours en, geloof het of niet, zelfs bikini's. Als je nog twijfelt, kies dan bijvoorbeeld een sportief model van velours. Het materiaal leent zich perfect voor trendy contrapunten!