Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Portemonnees

{{ results }} artikelen

 

Portemonnees & portefeuilles

Onder onze gebruiksvoorwerpen zijn portemonnees voor ons belangrijke metgezellen in het dagelijkse leven. Wat je voortdurend in je handen houdt, moet toch ook mooi zijn. Wij bij Fashionette hebben portefeuilles voor elke smaak. Of ze nu sportief of elegant zijn, de kwaliteit is ook belangrijk. Omdat een portemonnee zo vaak gebruikt wordt, is de verwerking enorm belangrijk. Niets is erger dan je kleingeld op de bodem van je handtas te moeten zoeken.

De passende portemonnee bij je handtas vinden? Van onschatbare waarde!

Wat moet je met geld doen als je het niet eens voor alle mogelijke dingen zou mogen uitgeven? De bankbiljetten gewoon in je broekzak verfrommelen, is waarschijnlijk niet de beste oplossing. Daarom zijn er wondermooie dames portemonnees in leuke kleuren, maten en designs. De keuze is dus niet zo gemakkelijk. Bij Fashionette vind je online leuke modellen van vele bekende portemonneemerken. Ook in de actuele collecties is er vast en zeker de geschikte portemonnee voor jou. Kleine portemonnees of grotere varianten met ontelbare insteekvakjes. Jij beslist hoe je je kaarten, pasjes en geld het liefst wilt vervoeren.

De portemonnee als stijlvol accessoire

Een mooie portemonnee is minstens net zo belangrijk als een handtas. Denk er eens over na hoe vaak per dag je je portefeuille in handen hebt. Het begint 's morgens al bij een brood of een coffee to go halen, en daarna gebruik je je portemonnee nog ontelbare keren. Iedereen kan zelf kiezen hoe hij zijn portemonnee indeelt. Gevuld met ontelbaar veel kaarten en kleine aandenkens, of alleen maar met het geld dat je nodig hebt – bij de verschillende modellen is het heel eenvoudig om alles in orde te houden. En wij weten wel dat de portemonnee je halve leven voorstelt.

Ontdek dus portemonneemerken als DKNY, Dolce & Gabbana en Prada nieuw in elk seizoen en bestel eenvoudig online.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...