Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Horloges

{{ results }} artikelen

 

Elegante metgezel: onze horloges bij Fashionette

Horloges worden al lang niet meer alleen als tijdmeter gebruikt, want je kunt nu op verschillende manieren het tijdstip weten. Van gsm tot laptop zijn tijdstippen intussen alomtegenwoordig, dus een klassiek horloge is eigenlijk niet meer nodig. Wat deze handige tijdgenoten in ieder geval niet kunnen vervangen, is het horloge als elegant accessoire. Voor iedereen die onderweg geen luxe aan hun pols willen missen, bieden wij bij Fashionette nu hoogwaardige horloges voor verschillende gelegenheden. Het maakt niet uit of je nu iets zoekt voor een feestelijk diner of een comfortabele koffie in de namiddag. Met het juiste horloge rond je pols ben je voor elke gelegenheid uitgerust. Horloges brengen een gevoel van leven over, zijn sieraden en gebruiksvoorwerpen tegelijkertijd. Merken als Aigner en Escada hebben de onschatbare waarde van het juiste dameshorloge al laten zien. Ze ontwerpen tijdloze klassiekers met een vleugje glamour. Door de liefdevolle details als een wijzerplaat van parelmoer of een behuizing met strassteentjes zijn deze horloges heel bijzondere sieraden. Bovendien verraden ze je ook nog hoe laat het is.

Tijdloze klassiekers online ontdekken – horloges als elegante accessoires

Ook al zul je de tijd af en toe in het oog moeten houden, één ding blijft heel belangrijk: laat je niet opjagen, leef nu en geniet van het leven. Dat is een van de redenen waarom wij zo veel waarde hechten aan het ontwerp van onze horloges. Wij vinden namelijk niet alleen het praktische aspect belangrijk, maar ook de juiste feeling die een elegant horloge uitstraalt. Dus: zet de tijd af en toe eens stil, ontspan en geniet van de aanblik van je prachtige, nieuwe horloge.

Heb je nog vragen over onze horloges? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ook andere sieraden als armbanden en kettingen wachten in onze webshop om door jou ontdekt te worden.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...