Brillen in de Sale

Merkbrillen van populaire ontwerpers tegen verleidelijke prijzen

Bij ons vind je gegarandeerd een bril die helemaal bij je past. Wat denk je bijvoorbeeld van een model van topontwerper Miu Miu? Miu Miu is een jonge loot aan de Prada-stam en werd opgericht door Miuccia Prada, een van de mede-eigenaren van het moederlabel. Miu Miu is het koosnaampje van de ontwerpster. Haar stijl herinnert vaak aan de flower power-tijd die ook nu weer helemaal in is. De brillen van Miu Miu zijn hoe dan ook echte eyecatchers. Ben je meer van de klassieke monturen, dan zit je geheid goed bij Prada. Of wat dacht je van een bril van Valentino? Valentino veroverde de modewereld in de jaren zestig met zijn haute couture-avondjurken die nog altijd zeer gewild zijn onder de grote en kleinere sterren. Met zo'n smaakvolle bril van dit label scoor je dus perfect. Designerbrillen als handelsmerk. We wijzen maar even op John Lennon, Elton John, Anastacia en Johnny Depp: Veel sterren accentueren hun looks met opvallende brillen en zouden we nauwelijks herkennen zonder. Ga ook voor een designerbril als handelsmerk! Vind je merkbril makkelijk in de sale met fashionette.

Weet je niet welke bril je het mooist staat? Zo'n ronde à la John Lennon of juist een vlinderbrilletje in de fifties-look? Bij fashionette ontdek je dat easy peasy: Je bestelt ze zonder verzendkosten en krijgt maar liefst 30 dagen de tijd om te kiezen of je de producten houdt. Zit er niets bij, dan kun je ze natuurlijk ook gratis terugsturen. Niets staat je privé fashion show dus in de weg. Nodig je beste vrienden uit, want wie kunnen je nu beter adviseren? Op zoek naar een coole zonnebril? Wij hebben de populairste modellen voor je!

Designerbrillen voor casual looks

Een designerbril is het accessoire bij uitstek om je persoonlijkheid en stijl te onderstrepen. Een ronde bril accentueert je gelaatstrekken compleet anders dan bijvoorbeeld een rechthoekige bril of een bril met randloze glazen. En een gekleurd montuur doet weer iets heel anders dan een zwart. Zo kun je dag in dag uit spelen met je eigen stijl. Wie wil er nu nog contactlenzen als er zulke geweldige designerbrillen zijn? Je brengt het montuur gewoon naar je opticien voor de juiste glazen op sterkte! Heb je adelaarsogen en eigenlijk geen bril nodig? Geen enkele reden om af te zien van dit trend-accessoire! Steeds meer fashionista's dragen brillen in de sale met gewone glazen, want de nerd look is hot!