Alle Sales

De passende portemonnee bij je tas vinden? Van onschatbare waarde!

Wat moet je met geld als je het niet eens voor alle mogelijke dingen uit zou mogen geven? De briefjes gewoon in je broekzak verfrommelen, is waarschijnlijk niet de beste oplossing. Daarom zijn er prachtige portemonnees in alle kleuren, maten en designs. De keuze is dus niet zo eenvoudig. Bij Fashionette vind je online prachtige modellen van veel bekende designers in de sale. Ook in de actuele collecties vind je vast en zeker de geschikte portemonnee die perfect bij jou past. Kleine portemonnees of grotere varianten met ontelbare insteekvakjes. Jij beslist hoe je je pasjes en geld het liefst wilt vervoeren. De portemonnee in de sale als stijlvol accessoire.

Een mooie portemonnee is minstens net zo belangrijk als een handtas. Denk er eens over na hoe vaak per dag je je portefeuille in handen hebt. Het begint 's morgens al bij een broodje of een coffee to go, en vervolgens gebruik je je portemonnee nog ontelbare keren. Iedereen kan zelf kiezen hoe hij zijn portemonnee organiseert. Gevuld met ontelbaar veel pasjes en foto’s, of enkel en alleen met het geld dat je nodig hebt – bij zoveel verschillende modellen is het heel eenvoudig om alles op zijn plek te houden.

Portemonnees & portefeuilles in de sale

Onder de accessoires zijn onze portemonnees misschien wel de belangrijke begeleiders in het dagelijkse leven. Wat je voortdurend in je handen houdt, moet toch ook mooi zijn. Wij bij Fashionette hebben portemonnees in de sale voor elke smaak. Of ze nou sportief of elegant zijn, de kwaliteit staat altijd in het middelpunt. Omdat een portemonnee zo vaak gebruikt wordt, is de verwerking enorm belangrijk. Niets is erger dan je losse kleingeld onderin je tas te moeten zoeken.

Heb je nog vragen over onze portemonnees of de rest van onze collectie? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 020 808 6082. Ontdek prachtige portemonnees van designers als DKNY, Dolce & Gabbana en Prada.