Riemen in de Sale

Alle Sales

De riem in zijn veelvoud: mix and match

Met een grote doodskop of met een kleurrijk logoprint zoals bij MCM, de actuele riemen kennen geen grenzen. Van de elegante businesslook tot de stoere avondoutfit, bij ons vind je de passende riem in de sale voor je outfit. Combineer je nieuwe favoriete accessoire eenvoudig met de meest verschillende looks. Ontdek hoe veelzijdig een riem kan zijn en hoe ze je outfit kunnen accentueren. Struin door ons assortiment en laat je inspireren door onze verschillende modellen.

Trendy riemen in de sale bij Fashionette online bestellen

De tijd waarin een riem alleen maar bruin en handig moest zijn, is voorbij. Vandaag worden ze meer en meer gebruikt als trendy accessoires in de sale die aan geen enkele outfit meer mogen ontbreken.

Het oorspronkelijke doel van onze riemen is om onze broek te houden waar ze hoort. De moderne designs van de nieuwe riemen doen dit doel bijna vergeten. De kleurrijke patronen, het mooi verwerkte leer en de weelderige gespen zijn te mooi om waar te zijn. Deze riemen willen gezien worden, dus raap al je moed bijeen en maak een riem vast rond bijvoorbeeld een chique jurk, zoals Michael Kors in zijn actuele collectie doet.

Moet het de sobere riem van Prada zijn of toch liever een elegante riem met ruitjespatroon van Burberry? Bij ons heb je een ruime keuze. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 02 0808 6082.