Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Lauren Ralph Lauren

Lauren Ralph Lauren

{{ results }} artikelen

Natuur puur!

Dit seizoen gaat Lauren Ralph Lauren voor een spannende mix van sportieve elegantie en levendige natuurlijkheid. Zachte, matte lederkwaliteiten in aardachtige natuurlijke tinten en warm cognacbruin wisselen elkaar af met zacht glimmende oppervlakken in vaal mosgroen of klassiek zwart.

Hetzij als ontspannen crossbody bag met ontspannen silhouet of klassieke tote met strakke belijning: Alle tassen uit de collectie zijn absoluut tijdloos - precies goed voor spontane, flexibele vrouwen die ook tijdens een herfstwandeling een stijlvolle metgezel weten te waarderen.

Time out!

Tijd voor een kleine pauze ver weg van de dagelijkse sleur - nu is het devies: hup naar buiten! Altijd mee: jouw favoriete bag van Lauren Ralph Lauren die zich met haar aardachtige tinten perfect aan het landschap aanpast.

En terwijl jij in een sportieve, maar toch elegante outfit over velden en weiden slentert, ontspan je en geniet je van het unieke rustmoment dat zich net zo goed aanvoelt als het soepele leder van jouw Lauren Ralph Lauren tas...

 

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...