Strandtassen

Alle Sales

Waar is je zwembroek, we gaan naar het strand! Dat hoef je geen tweemaal te zeggen, dus voor je het weet zit alles in de strandtas.

Strandtassen zijn allrounders

Het kwik stijgt en het zonnetje, de zwembaden en stranden lokken - perfect voor een dagje in en aan het water. Maar hoe krijg je de belangrijkste benodigdheden nu van A naar B? Exact: met een beach bag. Konden strandtassen er vroeger nogal truttig en plastic uitzien, inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een mode-accessoire, want ze hebben een make-over gekregen in de vorm van geraffineerde koordsluitingen, applicaties, franjes en borduursels. Een ruim binnenvak voor de grote spullen en zijvakken voor portemonnee, smartphone en sieraden en natuurlijk lange hengsels waarmee je de tas makkelijk draagt. De strandtassen zijn gemaakt van stevige materialen en dat maakt ze optimaal voor je vrijetijd. En nu hebben veel topontwerpers een aantal strandtassen in de collectie, van boho tot classic. Ga hier meteen op zoek naar je favoriete model!

Kom mooi voor de dag op het strand - hoe strandtassen de aanzet kunnen zijn voor een complete look!

Wat de shopper is voor de stad, is een XXL strandtas voor de beach. Oversized bags zijn niet alleen je redding als je badlaken, zonnebril, zonnebrand en bikini mee moeten. Integendeel! Ze zijn namelijk ook het visitekaartje waarmee je aantoont dat je helemaal en vogue bent. Hoe ziet dat eruit? De complete look. Dat wil zeggen: de strandtas matcht nu met je bikini en badlaken. Beroemdheden doen het voor op de society pagina's: marineblauw badpak, bijpassende strandtas of gevlochten tas met strepen en een rond badlaken - met scheepsmotieven, uiteraard. Maar strandtassen zien er niet alleen goed uit. Het zijn namelijk echte ruimtewonderen, die we ook graag meenemen voor zomerse shopping expedities of lekker winkelen op vakantie. Want wie heeft er nu zin in die saaie boodschappentasjes?!