Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Tassen met studs

Een rockster: wild en vrij met glamour. Tassen met studs staan graag in de schijnwerpers en slaan dan ook altijd en overal een topfiguur.
Alle handtassen

Tassen met studs zijn top

Een beetje rock met stijl en glamour! Vrouwen van wie het wel wat wilder en stoerder met een beetje glamour mag, zijn bij Valentino en Pinko aan het goede adres. De metalen studs zijn allang niet meer voorbehouden aan de punkrockscene, maar inmiddels ook vaste stijlelementen bij luxe merken zoals Valentino, Christian Louboutin, MCM en Chloé. Een royale shopper voor overdag of een fraaie clutch voor een dinner party - met studs voorzie je elke outfit van een snufje punk. Rebels met stijl? De Rockstud collectie van Valentino biedt precies de elementen die je nodig hebt voor een volwassen interpretatie van de punk look. Pasteltinten en uitgesproken zwart zijn iconisch. Sexy en elegant? Christian Louboutin is de ontwerper voor de ultieme glamour met studs in excentrieke kleuren of zilver en goud.

Waan je een rockster met een tas met studs van bijvoorbeeld Valentino!

Rebels en wild! Gedurfd excentriek! Dat en nog veel meer is mogelijk met tassen met studs. Dat gevoel van vrijheid en passie wordt vertolkt door huizen zoals Valentino en collega's om looks te creëren die het karakter van de draagster perfect onderstrepen. De kledingvoorschriften van kantoor kun je gerust negeren: serieus kan namelijk ook met power en klasse. Met een zwarte tas met studs geef je op de werkvloer een sobere maar uitgesproken boodschap af. Wil je bij de eerste date verleidelijke charme uitstralen en die accentueren met vrouwelijk zelfbewustzijn? Met zacht lichtblauw of roze doe je dat subtiel. En iedereen die lekker wil shinen tijdens een avondje op stap met de meiden kunnen we bij fashionette studs in de kleuren van de regenboog adviseren - gewoon uniek! Nog een tip tot slot: Schoenen met studs zijn highlights van de bovenste plank en werken het best als je het verder ingetogen houdt met fraaie basic pieces.