Tassen van imitatieleer

Alle Sales

Imitatie, maar minstens zo goed als het origineel! Tassen van imitatieleer winnen steeds meer terrein in de mode en zonder dat er concessies worden gedaan qua stijl of design-esthethiek.

Tassen van imitatieleer - vegan, makkelijk te onderhouden en prachtig

Tassen van imitatieleer zijn niet alleen perfect voor mensen met een veganistische levensstijl. Ze doen in kwaliteit en haptiek beslist niet onder voor tassen van echt leer en zijn een geweldig duurzaam alternatief waarvoor geen dieren hoeven te worden opgeofferd. Imitatieleer heeft zelfs een paar voordelen boven echt leer. Ze zijn meestal gemaakt van textiel met een zachte coating van kunststof en daarom minder kwetsbaar. Ze zijn dan ook makkelijker in het onderhoud dan echt leer. Vlekjes veeg je er gewoon vanaf met een vochtig doekje en daarna even afdrogen. Je kunt ze verder nog verzorgen met speciale sprays voor imitatieleer. De beste modellen vind je bij Stella McCartney die van meet af aan heeft ingezet op imitatieleer en ook Michael Kors en Guess bieden een ruime keus. Tassen van imitatieleer horen allang niet meer in het vakje “goedkoop”, maar vormen juist uitstekende alternatieven van de hoogste kwaliteit. Je ziet nauwelijks verschil, dus niets staat je in de weg om ook voor eco te gaan.

Veelzijdige looks met imitatieleer

Er zijn zoveel verschillende damestassen van imitatieleer dat er voor elke style en gelegenheid een geschikt model te vinden valt. Het materiaal verschijnt in alle kleuren, vormen en formaten: van een elegante clutch om op stap te gaan met de meiden tot ruime shoppers van MCM voor urban safaris. Voor sportieve styles zijn rugzakken zeer geschikt. De ingetogen handtas voor elke dag is natuurlijk ook verkrijgbaar in een versie van imitatieleer, maar er zijn ook laptoptassen en portemonnees van het makkelijk te onderhouden materiaal. Als statement in felle kleuren, klassiek in gedekte tinten, in metallic look of met opvallende prints - ook in tassen van imitatieleer is er keuze te over. Veganisten en anderen die liever voor het alternatief gaan kunnen dus voor elke outfit en look een geschikte handtas vinden.