Valentino Garavani Rockstud

Alle Sales

Accessoires met een punk-look uit de Valentino Garavani Rockstud-collectie komen direct van de rode loper naar jou thuis.

Punk meets princess: Valentino Garavani Rockstud

Traditie, pracht en praal: het imago van het luxe Italiaanse merk Valentino Garavani kan haast niet beter! Het modehuis werd in 1960 door modeontwerper Valentino Garavani opgericht. Een van zijn eerste creaties is absoluut cult: een vuurrode avondjurk die zowel mannen als ook vrouwen gek maken. Een van de meest loyale fans van het luxe merk was Elizabeth Taylor, die op de rode loper de show stal in de prachtige avondjurken. De romantische jurken met weelderige details, de elegante handtassen en high heels waren en zijn nog steeds items waar elke vrouw van droomt. De ambitieuze creative director Pierpalo Piccioli slaagt erin mode en accessoires te creëren die tijdloos en trendy zijn – ze hebben stuk voor stuk het potentieel favoriet te worden. Dat maakt een investering dus zeker de moeite waard!

Valentino Garavani Rockstud: tassen, schoenen & accessoires in een punklook en een overvloed aan studs

De Rockstud collectie van Valentino Garavani is een doorgaand succes. Sinds 2010 lanceert het Italiaanse modehuis de beroemde modellen met studs voor zowel schoenen als ook tassen. Tot dusver is er nog geen collectie geweest die níet werd uitverkocht. De iconische stijlen van Valentino blijven trouw aan hun stijl, maar verschijnen in andere kleuren en kleurencombinaties die overeenkomen met de huidige trends en complimenteren daardoor elke outfit. De sexy pumps, high heels en sandalen kunnen in elke situatie gedragen worden: op het werk, tijdens een lunch met vriendinnen of natuurlijk tijdens het uitgaan. Hetzelfde geldt ook voor de handtassen – of het nou een trendy mini bag, handtas of clutch is: de met studs versierde modellen in nude, zwart, marineblauw, rood of pastelkleuren zijn niet slechts één seizoen eyecatchers, maar tijdloze klassiekers voor de eeuwigheid.