Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Valentino van fashionette

Voor vrouwen die van buiten ladies zijn, maar van binnen punk.
producten

Een Prise Punk

Rebels, maar met stijl? Valentino heeft precies die juiste elementen, die een volwassen variant van de punklook nodig heeft: Iconisch voor het Italiaanse designhuis zijn pasteltinten, zondige roodtinten en opvallend zwart. Het is ook bekend dat deze kleuren seizoen na seizoen worden gecombineerd met excentrieke studs om een ​​look te creëren die de stoere romantici van vandaag recht in het hart raakt.

Kortom: Valentino laat opnieuw een collectie zien die door tegengestelden gedomineerd en met luxe punk power aangevuld wordt.

De wannahaves:

Een Rockstud Lock Shoulder Bag en de ongelofelijk begerenswaardige pumps van Valentino. Waarom? Dat is toch haast duidelijk: Ze vleien niet alleen de lieve modeprinses, maar ook de stoere zakenvrouw.

Rock on

De statementschoen van Valentino
is toch de perfecte reden
om niet enkel op vlak van mode
weer een keer je
wilde kant te tonen ...

 

Valentino handtassen en accessoires bij Fashionette

Valentino Garavani – de naam klinkt als passie en vuur. Vurige designs, opzwepende reclamecampagnes en opwindende ideeën sieren de populaire tassen van het Italiaanse merk. Al snel na de oprichting van het label in 1959 ging het voor Valentino Garavani bergopwaarts. Elisabeth Taylor was een van de eerste klanten die met het opvallende Valentino design te zien was. En ook tegenwoordig nog gaan talrijke beroemdheden zoals Cameron Diaz en Liz Hurley voor de minimalistische en uiterst vrouwelijke designs. Naast elegante jurken zijn ook de extravagante handtassen erg populair bij prominent Hollywood.

Handtassen schitteren in klassiek Valentino-rood.

De voorliefde voor de kleur rood behoort tot op heden bij Valentino's handelsmerk. Maar ook de bijzondere designs en de talrijke versieringen met parels en pailletten, die Valentino graag als details op zijn tassen naait, zijn bijzonder populair. Elke handtas laat liefde voor detail zien, waardoor deze direct als luxe tas te herkennen is. Talrijke creaties later en met wereldwijd succes beloond, gaf Valentino Garavani in 2008 de scepter door aan de volgende generatie en nam hij met een reusachtige modeshow in Parijs afscheid van de modewereld.

De designs van het traditionele merk houden zich echter noch steeds aan Valentino's richtlijnen en zien er tot op heden elegant en minimalistisch uit. Je herkent het merk nu aan het gebruik van glad, hoogwaardig leer en studs. Het succesverhaal van het highfashion label gaat dus ook zonder zijn oprichter verder en wij kunnen nog lang blijven genieten van de exclusieve designs van het Italiaanse modehuis.
Vallen de luxueuze creaties met Italiaans temperamentvaen Valentino tassen bij jou in de smaak, kijk dan ook eens naar de extravagante Valentino handtassen van Dolce & Gabbana. Voor meer informatie over Valentino handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082.

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...