Alle Sales

Ontdek de nieuwste kleding- en zonnebrillencollecties van Valentino

Valentino Garavani handtassen, schoenen en accessoires bij fashionette

Valentino Garavani – de naam klinkt als passie en vuur. Vurige designs, opzwepende reclamecampagnes en opwindende ideeën sieren de populaire tassen van het Italiaanse it-designermerk. Al snel na de oprichting van het label in het jaar 1959 ging het steil bergopwaarts voor Valentino Garavani met zijn label Valentino. Elisabeth Taylor was één van de eerste klanten die met het opvallende Valentino design te zien was. En ook tegenwoordig gaan talrijke beroemdheden, zoals Cameron Diaz en Liz Hurley nog voor de minimalistische en uiterst vrouwelijke designs. Naast elegante japonnen zijn ook de extravagante Valentino handtassen zeer populair bij de sterren in Hollywood. Talrijke creaties later en met wereldwijd succes beloond, gaf Valentino Garavani in 2008 de scepter door aan de volgende designergeneratie en nam hij met een weergaloze modeshow in Parijs afscheid van de modewereld. Sinds 2021 worden bij fashionette de bekende en begeerde handtassen, schoenen, riemen en overige accessoires verkocht onder de naam Valentino Garavani. Alleen de zonnebrillen houden als branding Valentino.

Het handelsmerk van Valentino Garavani: het klassieke Valentino rood en het V-logo

Valentino Garavani werd beroemd door de rode japonnen. Deze voorliefde is tot de dag van vandaag het handelsmerk. Maar ook de bijzondere snit en de talrijke versieringen met parels en pailletten, die Valentino graag als details op zijn tassen naait, zijn zeer populair. Zeer bekend is natuurlijk het V-logo op tassen, riemen en accessoires. Hier nam Valentino Garavani het voortouw in zijn branche met het gebruik van monogrammen op de eigen designerstukken.

Eersteklas kwaliteit van het Italiaans luxelabel

De ontwerpen van dit traditionele merk uit Milaan werken echter nog altijd volgens de hoge kwaliteitseisen van de oprichter en zien er tot op heden elegant, clean en minimalistisch uit. Je herkent het merk nu aan het gebruik van glad, hoogwaardig leer en studs. Elke handtas laat een grote liefde voor detail zien, waardoor deze direct als luxe tas te herkennen is. Het succesverhaal van het highfashion label gaat dus ook zonder zijn oprichter door en wij kunnen nog lang blijven genieten van de exclusieve designs van het Italiaanse modehuis.

De absolute klassieker: de Rockstud collectie

Als de luxe creaties met Italiaans temperament je bevallen, maar je graag de voorkeur geeft aan extravagantere ontwerpen met een rock look, dan moet je zeker de Rockstud collectie van Valentino Garavani eens bekijken. Voor meer informatie over handtassen, schoenen en andere accessoires van Valentino Garavani staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0800 2404430.