Burberry Zonnebrillen

Burberry Zonnebrillen bij Fashionette - klassiek accessoires voor zomerse dagen

Beroemdheden gebruiken ze om in het dagelijks leven niet herkend te worden en om zich te beschermen voor paparazzi: Burberry zonnebrillen. Als dat bij jou nou net niet nodig is, dan kun je je zonnebril ook gewoon als modieuze accessoires gebruiken. Bovenop je hoofd of casual om je nek, zonnebrillen maken elke outfit mooier en ze zien er nooit overdreven uit. Als dat niet volstaat, dan kun je de stijlvolle zonnebrillen natuurlijk ook gewoon op je neus zetten. Je kunt je ogen op geen enkel andere manier zo stijlvol tegen de zonnestralen beschermen als met de nieuwe modellen van Burberry.

Tijdloze elegantie met Burberry

Burberry – dit merk staat sinds 1856 voor klassieke designs in een onmiskenbaar ruitenpatroon en sterren als de betoverende Emma Watson en de stoere Kate Moss. Beiden hebben voor het traditionele merk al meermaals hun modelkwaliteiten bewezen. Daarbij horen termen als stylish, hot, en very British en dit geldt zowel voor het merk als ook voor de dames die het merk representeren. De designs van de Burberry handtassen en Zonnebrillen en kleding liggen ergens tussen klassiek-elegant en casual-cool. Typisch Burberry.

Trendy looks en hoge UV-bescherming: designer zonnebrillen bij Fashionette

Naast prachtige designs hechten de designers bijzonder veel waarde aan de hoge UV-bescherming van hun zonnebrillen. Bij een stralend blauwe hemel blijft niemand binnen zitten en vooral op deze dagen moet je je nieuwe Burberry zonnebril gebruiken om je ogen te beschermen. Tijdens het shoppen, op het strand of tijdens een kop koffie op je favoriete terras. De zonnebril is er altijd bij en maakt je outfit helemaal compleet.

Zorg ook voor stijlvolle bescherming en kies je lievelingsmodel uit onze Burberry zonnebrillen zodat je hem bij de volgende zonnestralen kan dragen. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 020 808 6082