Michael Kors Clutch

Ontdek de mooiste Michael Kors clutches – nu bij Fashionette

Bruiloften, gala’s, chique evenementen – bij feestelijke gelegenheden zoals deze, is een clutch van Michael kors als elegante accessoire essentieel. Vooral bij lange jurken of chiquere garderobe geven vrouwen de voorkeur aan subtielere tassen die de look accentueren en niet overheersen. Waar schoudertassen vaak onpraktisch en satchels te omslachtig zijn om hapjes en drankjes vast te houden, is een clutch altijd praktisch. Door haar praktische formaat is ze perfect onder de arm te klemmen, waardoor beide handen vrij zijn. Tegelijkertijd bieden clutches genoeg ruimte voor alle belangrijke essentials voor een avondje uit. Creditcards, poeder en je smartphone passen gegarandeerd in de kleine wondertas. Grotere modellen bieden zelfs plek voor een paar extra zonder hun compacte uiterlijk te verliezen. Bij Fashionette vind je gegarandeerd wat je zoekt en ben je klaar voor de grote entree!

Clutches van Michael Kors: Tijdloze elegantie

Michael Kors is momenteel dé favoriet in de fashionwereld. Zelden werden handtassen zo de hemel in geprijsd als die van de topdesigner en zelden hield de hype rond een merk zo lang stand. Naast zijn alom geliefde Michael Kors collectie weet de designer ook met zijn eerste lijn te overtuigen. De sportieve stijl van de Amerikaanse jetset is ook in deze collectie terug te vinden. Bij de Michael Kors tassen wordt erg veel waarde gehecht aan een elegant voorkomen en uitstekende kwaliteit..

Heb je nog vragen over onze Michael Kors Clutches? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 0208086082. Als ja al een fan bent van de elegante Michael Kors handtassen, kan je ook eens naar zijn tweede lijn of naar andere merken in onze shop kijken, zoals Longchamp, Boss en MCM