Michael Kors Rugzakken

Alle Sales

Trendalarm: de nieuwe Michael Kors Rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle soorten rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de Michael Kors rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn.

Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

Michael Kors handtassen & rugzakken

Sinds 1981 komt de designer steeds weer met nieuwe, verrassende creaties. Hij ontwerpt niet alleen dames- en herenmode, maar ook accessoires als handtassen en portemonnees. Michael Kors is een echte topdesigner, en dat bewees hij al tijdens zijn jaren als hoofddesigner bij Céline. Vandaag is zijn eigen merk net zo begeerd als Céline zelf. Bij Fashionette bieden we je nu de mogelijkheid om deze favoriete artikelen online te kopen.

Heb je nog vragen over onze Michael Kors Rugzakken? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 0208086082. Als ja al een fan bent van de Michael Kors Rugzakken, kan je ook eens naar zijn tweede lijn of naar andere merken in onze shop kijken, zoals Longchamp, Boss en MCM