Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Longchamp

Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden.

Ontdek de tijdloze Longchamp tassen bij Fashionette

Sinds 1993 is Le Pliage bag van Longchamp een groot succes in de modewereld. Het sobere en praktische model, dat inmiddels verkrijgbaar is in alle kleuren en ook in leer en nylon, is de verkoophit van het Franse merk. Maar slechts weinig mensen kennen de geschiedenis van het merk, dat al lang voor het ontwerp van de legendarische Longchamp tassen bestond.

Accessoires met traditie – De legendarische Longchamp tassen

In 1948 opgericht, maakte Longchamp eerst leren hulzen voor rookbenodigdheden, maar langzaam werd het assortiment uitgebreid, totdat in het jaar 1971 de eerste van vele tassen werd ontwikkeld. Pas in 1978 veranderde het merk in een tassenlabel en oriënteerde het zich in deze richting, los van de oorspronkelijke producten. Nog altijd een familiebedrijf is Longchamp een van de meest succesvolle tassen labels wereldwijd. Een Le Pliage tas is bijna verplicht voor elke klerenkast en ook andere Longchamp tassen zijn steeds vaker op straat te vinden. Zelfs mode-icoon Kate Moss ontwerpt sinds 2010 regelmatig collecties voor het merk.

Valt het sobere design van onze Longchamp tassen bij jou in de smaak, kijk dan ook eens bij Boss, Tod´s of JOOP! Veel tijdloze modellen wachten erop om door jou ontdekt te worden. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082.