Italiaanse tassen

Alle Sales

De temperamentvolle: heet, heter, heetst! De Italiaanse designertassen staan voor kwaliteit, de nieuwste trends en een eersteklas gevoel voor mode.

Dolce vita bij fashionette

Pizza, pasta and pouches: De Italianen staan bekend om hun temperament en geweldige smaak en niet alleen in culinair opzicht! Ze hebben ook de perfecte neus op modegebied. Weinig andere landen staan zo bekend om hun hoogwaardige mode, geslaagde trends en traditionele fashion sense als Bella Italia. Wat maakt de Italiaanse mode zo bijzonder? Recept à la mama: doe klassiek design met extravagante details, veel kleur en bonte prints in een pan, voeg een mespuntje high fashion toe – en klaar is Giovanni! Serveer het geheel met een avant-gardistische look en Italiaanse kruiden en je wordt omarmd door trendsetters uit de hele wereld.

Ciao bella – de Italiaanse tassen bij fashionette

Wij bezwijken voor de warmbloedige tassen van het mooiste leer. Bij fashionette hebben we de zelfs de crema di crema onder de Italiaanse modeontwerpers. De vele talenten uit het land van de kunstenaars hebben elk hun eigen stijl gevonden. Prada overtuigt bijvoorbeeld met klassieke modellen, Gucci werkt veel met excentrieke retrospectieven en Furla staat voor rechtlijnig design. Wat de merken echter met elkaar gemeen hebben, zijn vrouwelijke looks en vaderlandsliefde. Zodra we een tas uit Italië dragen, voelen we de Italiaanse flair. Zo'n Sicily Bag met een animal print of bloemdessin van Dolce & Gabbana kust de Siciliaanse diva in ons wakker. Een Motorcycle Bag van Moschino transformeert ons tot coole biker babes die op hun Vespa door de straatjes van Milaan razen. Met de Peekaboo van Fendi wanen we ons een door de zon gekuste fashionista uit Rome. Welke trendsetter ben jij? Bij fashionette vind je je favoriete bag uit het land waar de citroenbomen bloeien!