Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Pasjeshouder

In de luxe designer pasjeshouders van fashionette blijft elke kaart op zijn plek, dus chaos in je handtas behoort voorgoed tot het verleden!
Alle portemonnees

Kaartetuis, houd het overzicht met je

id, rijbewijs, bankpassen en creditcards, contanten, klantenkaarten etc. etc. Als je er even bij stil staat hoeveel kaartjes en belangrijke spullen je tegenwoordig bij je hebt, is het geen wonder dat je het overzicht af en toe verliest. Gelukkig bestaan daar prima oplossingen voor: bij fashionette hebben we een fraaie collectie aan portemonnees en designer kaartetuis die je shopping trips aanzienlijk vergemakkelijken. In elegant roze zoals de leren portemonnee van Prada, of met een wilde animal print van Dolce & Gabbana of gewoon klassiek zwart van Hugo Boss – deze kaartetuis zijn net zo individueel als jij! Maar een ding hebben ze met elkaar gemeen: Dankzij de handige compacte indeling bieden ze extra veel ruimte voor je belangrijke spullen – perfect voor in je handtas dus.

Meer dan trendy – designer kaartetuis zijn handig voor onderweg.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: sta je eindelijk bij de kassa om af te rekenen, willen ze je klantenkaart zien. Daar sta je dan eindeloos te woelen in je tas. Maar goed dat we bij fashionette van die stijlvolle luxe kaartetuis hebben. In de kleine portemonnees kun je de belangrijkste zaken veilig en overzichtelijk opbergen. De meeste modellen zijn voorzien van kleine en grote vakjes met ritssluiting voor muntgeld, maar ook kaartvakjes en vakken voor biljetten. Een paar kaartetuis hebben zelfs een schouderriem, zoals de “Snapshot Wallet on Chain” van Marc Jacobs. Perfect als je je grote handtas liever thuis laat en alleen de belangrijkste zaken mee wilt nemen.