Balenciaga in de Sale

Alle Sales

Balenciaga handtassen & accessoires in de sale bij Fashionette

“Onze allergrootste meester“ werd Balenciaga ooit door Christian Dior genoemd en precies dat was hij ook. De Spaanse designer werd in 1895 geboren in een klein vissersplaatsje en is een van de grootste modeontwerpers van de twintigste eeuw. Hij domineerde de modewereld in de gouden tijden van de haute couture. Na de heropening van haute couture salons in Spanje en Frankrijk reisden honderden mensen tijdens de Tweede Wereldoorlog dwars door Europa om de nieuwe collectie van Cristóbal Balenciaga te kunnen kopen. Niemand wilde zijn unieke en gedurfde creaties missen. Balenciaga wilde voorkomen dat zijn ontwerpen gekopieerd werden door andere designers. Daarom toonde hij zijn de Balenciaga tassen collecties altijd een maand later dan de andere couture-designers op de catwalk.

Balenciaga handtassen bekoren niet alleen stijliconen

Vroeger werden de werken van Balenciaga al gedragen door Grace Kelly en Marlene Dietrich. Vandaag vechten sterren als Nicole Richie en Kim Kardashian om de populaire Balenciaga handtassen. Dit is allemaal te danken aan de designer Nicolas Ghesquière, die het luxe merk frisse wind inblies. Hij creëerde zó mooie Balenciaga handtassen als nog nooit tevoren. Vandaag is Alexander Wang hét creatieve brein achter het succesvolle merk. Met rockachtige en klassieke designs maakt hij het label steeds populairder.

Balenciaga handtassen zijn nog steeds een must-have en niet alleen op de rode loper. Vandaag kun je de legendarische Balenciaga collecties in een museum in zijn kleine geboorteplaats bewonderen. Dit museum werd in 2011 door de Spaanse koningin Sophia aan Cristóbal Balenciaga gewijd. Wie meteen een van de populaire Balenciaga handtassen met couture kwaliteiten wil kopen, kan deze beter heel eenvoudig online bestellen.

Voor meer informatie over Balenciaga tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette naast Balenciaga ook andere exclusieve designers, zoals Bottega Veneta en Stella McCartney.