Hugo in de Sale

Alle Sales

Ontdek Hugo tassen bij Fashionette

Hugo Boss is al lang niet meer enkel in Duitsland een bekend merk. Het merk uit Metzingen heeft zich wereldwijd gevestigd. Wat ooit begon als uitzet voor herenmode, is nu al lang een veelzijdig modebedrijf geworden.

Van damesmode tot parfum en accessoires zoals Hugo tassen. Bij Hugo Boss vind je alles. Hugo Boss wil werkelijk elke wens vervullen die vrouwen hebben tijdens het winkelen. Daarom is het merk opgedeeld in verschillende brands die elk hun eigen doelgroep aanspreken. „Boss“ biedt een klassiek assortiment aan. Bij het jonge submerk „Hugo“ daarentegen kunnen erg trendy vrouwen kiezen tussen coole, maar toch chique tassen voor elke gelegenheid. Grote shoppers van elegant, glanzend leer kun je hier net zo goed vinden als casual schoudertassen met rockachtige studs.

Van elegant tot casual: Hugo tassen voor elke gelegenheid

Wie de stijl van Hugo te los vindt, kan ook nog altijd terugvallen op een van de andere submerken van het label, zoals Boss of Boss Orange. Je vindt simpele en klassieke designs terug in de bekende eerste lijn, coole en casual designs zijn er dan weer bij de twee andere brands. Zo'n grote keuze heeft lang niet elk modelabel. Niet enkel daarom, maar ook door zijn tijdloze en toch moderne looks is het merk Hugo Boss ook na vele jaren nog altijd de nummer één in Duitsland. Ook wereldwijd is het merk erg succesvol.

Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar. We verheugen ons op je telefoontje!