Alle Sales

Ontdek Hugo handtassen bij Fashionette

Hugo Boss is al lang niet meer enkel in Duitsland een bekend merk. Het merk uit Metzingen heeft zich inmiddels wereldwijd gevestigd. Wat ooit begon als herenmodelabel, is ondertussen een veelzijdig modebedrijf geworden.

Van damesmode tot parfum en accessoires zoals Hugo tassen. Bij Hugo Boss vind je alles. Hugo Boss wil werkelijk elke wens vervullen die vrouwen hebben tijdens het winkelen. Daarom is het merk opgedeeld in verschillende brands die elk hun eigen doelgroep aanspreken. „Boss“ biedt een klassiek assortiment aan. Bij het jongere submerk „Hugo“ daarentegen, kunnen trend georiënteerde vrouwen kiezen tussen coole, maar toch chique tassen voor elke gelegenheid. Grote shoppers van elegant, glanzend leer kun je hier net zo goed vinden als casual schoudertassen met stoerdere studs.

Van elegant tot casual: Hugo tassen voor elke gelegenheid

Wie de stijl van Hugo tassen te eenvoudig vindt, kan ook nog altijd terugvallen op een van de andere submerken van het label, zoals Boss of Boss Orange. Je vindt simpele en klassieke designs terug in de bekende eerste lijn, coole en casual designs zijn wederom bij de twee andere brands te vinden. Zo'n grote keuze heeft lang niet elk modelabel. Niet enkel daarom, maar ook door zijn tijdloze en toch moderne look is het merk Hugo Boss ook na vele jaren nog altijd de nummer één in Duitsland en wereldwijd erg succesvol.

Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082.