Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Makeup tas

Alle Sales

Praktische hulp om alles op orde te houden in het dagelijkse leven: de necessaire

Necessaire – eigenlijk al een oud, maar nog actueel begrip Het beschrijft de nuttige dingen in het leven, waaronder de toilettassen in onze webshop  vallen. Oorspronkelijk komt het begrip necessaire uit het Frans, maar vandaag wordt het voornamelijk in Oostenrijk en Zwitserland gebruikt. De vrije vertaling „noodzakelijk“ beschrijft de betekenis en het doel van de kleine toilettassen uitstekend. Want in het dagelijkse leven is het voor ons vrouwen noodzakelijk om onze make-up overzichtelijk in een necessaire op te kunnen bergen.

Necessaires: kleine nuttige dingen voor elke dag online kopen

Onder een neccessaire verstaan we bij Fashionette grotere en kleinere toilettassen van verschillende designer merken. Bij ons vind je klassieke en stijlvolle exemplaren van bekende labels als Prada en Etro. In een necessaire kun je alles opbergen wat je op reis of voor kleine uitstapjes nodig hebt - je tandenborstel, lippenstift of andere cosmetica - hier is er genoeg plaats.

Maar de kleine metgezellen zijn niet alleen maar handig, maar zien er ook nog bijzonder chic uit. Een stijlvolle reis staat met een necessaire van Prada of Dolce&Gabbana niets meer in de weg. Struin door ons reusachtige aanbod aan necessaires en bestel je exemplaar eenvoudig online op fashionette.nl.